Andreea Bălan este cea mai fericită mămică. Mezina familiei a rostit primul cuvânt

Autor:
Publicat: 24/10/2019 | 20:10

Andreea Bălan este o mămică fericită. Are două fetițe la care ține ca la ochii din cap, iar alături de soțul ei încearcă să le ofere acestora tot ceea ce este mai bun. De această dată mezina familiei a impresionat pe toată lumea când a rostit primul cuvânt.

Recent,  cântăreața a postat un filmuleț pe contul său de socializare în care o ține în brațe pe fetița ei, Clara Maria, care s-a născut în martie. În timp ce se filma, artista a rămas impresionată de gestul făcut de micuță. Această a pronunțat silabele MA-MA, iar Andreea Bălan a fost extrem de mândră de aceasta.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre primele întâlniri cu George

Andreea Bălan și George Burcea au făcut dezvăluiri din… intimitate. Cei doi și-au adus aminte cum a început povestea lor de dragoste.

“Eu fiind student în anul II la facultate şi bărbat fiind, eu am simţit o altă conexiune. Dar peste 1 an am început să vorbim… 7 luni asa. Am schimbat numerele de telefon”, a spus George, la “Acces Direct”.

”Eu am ştiut ca el este”, a spus blondina.

“Am pastrat legătura, am vorbit la telefon şi m-a invitat la piesele de teatru în care juca. Şi la un moment dat, când am simţit eu că gata sunt pregătită, am venit la piesa de teatru. Şi de atunci am actionat. Dar nici atunci nu i-am zis: tu esti alesul!”, şi-a amintit Andreea Bălan.

“2015, terminasem facultatea de teatru, eram tânăr, efervescent, aveam tot viitorul înainte, m-a luat, m-a închis aici în casa cu gardul ăsta de 7 metri…”, a continuat George Burcea.