Andreea Bălan, la momentul adevărului! Cum era relația cu George Burcea înainte să apară Ella: “De multe ori copilul te desparte”

Publicat: 29/10/2018 | 16:20

Andreea Bălan va deveni pentru a doua oară mămică și este tare fericită. Vedeta este de părere că atât ea, cât și soțul ei, George Burcea, se vor descurca de minune, deoarece la primul copil au făcut o echipă excelentă. Andreea a mărturisit că fetița lor, Ella, i-a apropiat foarte mult, mai ales că relația lor era una destul de haotică.

Pe noi Ella ne-a unit, în primul rând. Înainte de Ella eram un pic bezmetici, haotici așa cu relația noastră. Dar cum a venit ea din start ne-am organizat, ne-am unit. Poate suntem un exemplu rar pentru că, de multe ori, copilul te desparte, mai ales cu nopțile nedormite, stresul și așa mai departe… La noi… Noi am făcut o echipă și de aceea am vrut încă un copil, pentru că ne-am descurcat bine cu primul și am zis sigur o să ne descurcăm și cu al doilea…, a mărturisit Andreea Bălan.

Cântăreața a mărturisit și ce pofte are: „M-am documentat, am citit, merg la terapie de control și discut lucrurile acestea – cum să fiu o mamă bună, cum să am grijă să nu fie Ella geloasă, pentru că nu vreau să simtă, nu vreau să se bată, să se certe… În prima sarcină am mâncat pepene și acum, în această sarcină, mănânc struguri mulți. Am pus două kilograme. Am 51 de kilograme, aveam 49. La cealaltă sarcină am pus 11 kilograme în total, a precizat vedeta.

Cătălin Botezatu a făcut-o grasă pe Andreea Bălan: ”Nu știam că este însărcinată!”

Firește că Andreea Bălan nu s-a simțit în largul său atunci când a auzit părerea lui Cătălin Botezatu, însă lucrurile au revenit, iată, la fireasca normalitate.

„Îi cer scuze Andreei Bălan pe aceasta cale, că am spus ca este grasă. Nu ştiam că este însărcinată în luna a cincea…În situaţia asta pot să spun că este prea slabă. Ce să mai zic? Din anumite poziţii se vede altfel corpul şi te mai înşeli. Ea arată foarte bine pentru o femeie gravidă în etapa aceasta. Gata Andreea…am zis-o. Ai văzut?”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.