Andreea Bălan le-a închis gura răutăcioșilor: ”Răspunsul este simplu: mereu am avut…”

Publicat: 12/01/2019 | 10:18

În ultima vreme, toată lumea se întreabă cum de Andreea Bălan, gravidă în șapte luni, mai poate dansa pe scenă. Ei bine, artista a decis să le închidă gura răutăcioșilor și le-a răspuns pe loc!

Chiar dacă va naște în martie, Andreea nu va sta însă mult departe de scenă, având deja pregătit un nou spectacol electrizant în primăvara anului viitor. În noaptea de Revelion, artista a susținut cinci concerte, iar lumea s-a întrebat cum poate Andreea Bălan să depună un efort considerabil pe scenă având în vedere faptul că este însărcinată în șapte luni. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, LA UN PAS SĂ PIARDĂ SARCINA: ”EU NU RECOMAND SĂ FACEȚI…”)

Ei bine, răspunsul n-a întârziat să apară! Andreea Bălan a vrut să le închidă gura răutăcioșilor și a dat cărțile pe față.

Sunt întrebată foarte mult cum de pot dansa în şapte luni de sarcină. Răspunsul este simplu: mereu am avut o condiţi fizică foarte bună şi, la această sarcină, a doua, mă simt mult mai bine ca la prima şi am o stare de spirit excelentă”, a spus Andreea Bălan pe contul ei de Facebook.

Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea

Artista are o familie frumoasă alături de George Burcea. Ei s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie 2017 pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, iar prima fetiță a vedetei cu actorul George Burcea poartă numele Ella Maya. (VEZI ȘI: ESTE ÎNSĂRCINATĂ ÎN ȘASE LUNI, DAR E MAI ACTIVĂ CA NICIODATĂ! ANDREEA BĂLAN A FĂCUT UN SHOW DE ZILE MARI PE SCENĂ)

Noi ne doream fiecare să avem copii, el de la 18 ani, eu de la 28. Şi, după ce ne-am găsit, am decis că nu avem timp de pierdut. După şase luni, am început să lucrăm la Ella, dar nu a venit imediat, a mai durat alte şase luni. Şi, până la urmă, s-a întâmplat în vacanţa din Cambodgia”, a declarat Andreea Bălan pentru okmagazine.ro, în urmă cu câteva luni.

Citește și...