Andreea Bălan, mesaj emoționant pe Instagram, în plin scandal cu George Burcea. “Dragostea de mamă este infinită. Îmi doresc ca Ella și Clara să…”

Publicat: 21/04/2020 | 14:43

George Burcea a început scandalul cu Andreea Bălan în prima zi de Paște, după ce a descoperit că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al Ellei, fiica lui cea mare din mariajul cu artista. Actorul ar fi răbufnit și ar fi apelat chiar la înjurături și amenințări la adresa fostei partenere de viață. Reacția cântăreței nu întârziat să apară, iar, la scurt timp, artista i-a transmis că vrea un tată exemplar pentru copii, nu “de care să-i fie teamă”.

VEZI AICI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA CONTINUĂ “MECIUL” ÎNCEPUT DE SĂRBĂTORI. “S-A PURTAT CA UN…”

Recent, Andreea Bălan a revenit cu încă un mesaj. De această dată unul emoționant, care le privește pe Ella și Clara, fetițele pe care le are alături de George Burcea.

De mică am visat că voi avea doi copii și după ce am alergat ani de zile ca să mă stabilizez emoțional și financiar, am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul. Îmi doresc ca Ella și Clara să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoționale sau de orice fel, să se joace și să fie educate frumos și să știe că nimic nu este imposibil și niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mamă este infinită!”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Instagram.

NU RATA: ANDREEA BĂLAN ÎL FACE PRAF PE GEORGE BURCEA: „VREAU UN TATĂ EXEMPLAR, NU DE CARE SĂ ÎMI FIE TEAMĂ”

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

VEZI ȘI: CUM AU “NEGOCIAT” ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA PROGRAMUL DE VIZITARE. ACTORUL S-A PLÂNS CĂ…

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.