Andreea Bălan și-a petrecut ziua de naștere alături de „cel mai stabil” bărbat din viața ei: „Atunci când viața m-a pus la pământ…”. FOTO

Publicat: 23/06/2020 | 20:11

Andreea Bălan a împlinit pe 23 iunie 36 de ani. Divorțată de curând, vedeta și-a petrecut ziua de naștere alături de cel mai bun prieten al său.

Cântăreața a avut parte de o aniversare cu totul și cu totul specială, alături de fetițele sale Clara și Ella, micuțele pe care le are în urma mariajului cu George Burcea. Cântăreața a dezvăluit câteva imagini din albumul zilei sale de naștere.

Citește și: Abia acum s-a aflat! Ce note a luat Andreea Bălan la Bacalaureat

Colegul său de scenă, Petrișor Ruge, este cel care i-a fost mereu alături vedetei. Acesta este, după spusele Andreei, “cel mai stabil bărbat” din viața sa. Dansatorul i-a urat numai de bine prietenei sale.

Și-a donat ziua de naștere

Având în vedere că a trecut prin momente grele în ultima perioadă, Andreea a decis să își doneze ziua de naștere pentru o cauză nobilă.

Cele două vedete împart o relație specială de prietenie

De asemenea, ea a ales să transmită și un mesaj emoționant despre parcursul său de până astăzi. Sărbătorita a realizat un album cu 16 fotografii de suflet, alături de o descriere frumoasă.

S-ar putea să îți placă: Doar așa își vede copiii George Burcea! Regulile stricte impuse de Andreea Bălan

„Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar, mai ales, îți pot spune cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și, mai ales, despre iubire. 🎂🥂❤️.

Și cum de la nicio aniversare nu poate lipsi tortul, Andreea s-a bucurat de o prăjitură decorată cu o figurină ce o întruchipează chiar pe artistă.

Oau! Ce tort minunat am! Ce flori drăguțe, ce zi minunată am cu prințesele mele! Și cu mine pe tort, bineînțeles! Întotdeauna eu trebuie să fiu pe tort!,”a spus Andreea Bălan într-o filmare urcată pe Instagram Stories.