Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Autor:
Publicat: 09/08/2020 | 17:22
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Orice ar face Andreea Bălan și George Burcea, drumul vieții îi aduce pe cei doi din nou împreună! Atunci când doi oameni se despart, dar la mijloc există un copil sau mai mulți, între ei rămâne permanent o conexiune ce trebuie păstrată, lucru pe care artista și fostul soț îl știu foarte bine.

Chiar dacă drumurile lor s-au separat în urmă cu mai bine de 6 luni, Andreea Bălan și George Burcea au numeroase momente în care se reunesc, de dragul fetițelor lor.

Așa se face că astăzi, cei doi au fost din nou împreună, iar dovada stă chiar în fotografiile pe care amândoi le-au postat pe conturile lor de Instagram. Mai exact, cei doi a încărcat pe rețeaua de socializare mai multe fotografii cu cele două fetițe ale lor, Ella și Clara.

Andreea Bălan, detalii dureroase despre mariajul cu George Burcea

După separarea de George, Andreea Bălan a vorbit despre relația lor și despre viața de familie pe care o duceau.

„Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”,a povestit artista.

Andreea a vorbit deschis și despre ce le-a spus fiicelor sale despre lipsa lui Burcea din casă: „În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”.