Andreea Bălan îl face praf pe Keo: ”Se simte castrat emoțional și psihic, s-a dus la o mironosiță!”

Publicat: 07/06/2018 | 19:22
Andreea Bălan îl face praf pe Keo: ”Se simte castrat emoțional și psihic, s-a dus la o mironosiță!”

Andreea Bălan l-a luat în collimator pe fostul iubit, Keo, și a scris, pe vlogul ei, cauzele care au condus la despărțire. Ea și Keo au avut o relație de câțiva ani, frântă de faptul că el o înșela cu Misty.

„Femeile ar trebui să nu mai ierte. Mie nu mi-a recunoscut că mă înșală și când l-am prins zicea că e doar o amică. Toată lumea zicea că minte, eu îl credeam, până când a venit dovada în fața mea. Noi, femeile, ne mințim că nu e adevărat. Eu am aflat, am știut și m-a durut.

Bărbații nu recunosc, cred că mai degrabă o femeie când înșală de fapt doar se îndragostesc. Bărbații, pe de altă parte, o fac fie că se plictisesc acasă, fie că au chef să își umple viața. În general, cred că înșală că nu sunt fericiți acasă și cu ei înșiși. Bărbatul nu poate să gestioneze succesul femeii și dacă este mai mare ca al lui, la nivel emoțional și psihic se simte castrat și apoi se duce la o mironosiță care are mai puțin succes ca el și stă cu capul plecat și care îl divinizează pe el, ca el să se simtă bine și să-și umple egou-ul.

Cele mai multe divorțuri și despărțiri se întâmplă între femeile de carieră și bărbații lor. Ar trebui să accepte ideea că nu mai e ca în peșteră și să nu se frustreze. Lucrul ăsta îl spun din experiență”, a spus Andreea Balan, pe vlogul ei.

 

Citește și...