Andreea Bănică a dezvăluit locurile publice în care a făcut amor! Una dintre partidele fierbinți cu soțul ei a fost întreruptă: “A venit polițistul și…”

Publicat: 14/07/2020 | 23:26

Andreea Bănică a răspuns unei provocări de care multe vedete de la noi ar fugi! Și… odată intrată în jocul adevărului, cântăreața a dezvăluit locurile publice în care a făcut amor și a povestit cum una dintre partidele fierbinți cu soțul ei a fost întreruptă de un polițist. La întrebarea: “Dacă ai fi obligată să accepți ca soțul tău să te înșele cu o femeie din showbiz care ar fi aceasta?”, vedeta a răspuns: “Gina Pistol”.

Citește și: Iulia Albu a umilit-o pe Andreea Bănică pentru criticile acide lansate la adresa ei: “Am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi…”

Cântăreața Andreea Bănică, dezvăluiri picante din viața intimă

Mărturisirile picante din viața intimă le-a făcut la scurt timp după ce a pășit în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță. Prezentatorul și-a dorit ca artista să fie invitata lui specială de la rubrica “Spui tot sau îți va lua gura foc”. La început, vedea a spus că are un crush pentru protagonistul din serialul turcesc “Putere și Glorie”, Engin Altan Düzyatan: “Îl ador, sunt îndrăgostită de el (…). Da, Lucian știe”.

Ulterior, cântăreața a extras următoarea întrebare: “Care este cel mai nebun loc în care te-ai iubit cu soțul tău?” și, deși, inițial, a părut că este un subiect sensibil, dupoă câteva momente bune de ezitare, a declarat: “Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani”.

“Și vedetele se iubesc în porumb!” a fost reacția lui Cătălin Măruță, iar Andreea Bănică a intervenit imediat și a mai făcut o mărturisire incitantă. Potrivit declarațiilor sale, a fost prinsă de un echipaj de poliție în timp ce făcea sex cu soțul său, Lucian Mitrea, în mașină. Desigur, partida de amor s-a petrecut la începutul mariajului lor.

“Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa (n.r.: a arătat că i-a pus lumina în ochi). Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!”, a povestit artista în cadrul emisiunii  “La Măruță”.

Nu rata: Andreea Bănică, mesaj pentru cei care i-au criticat familia: “Normalitatea ar trebui să mai depăşească puţin barierele sociale”

Andreea Bănică a fost curtată de 3 bărbați celebri

Provocată de îndrăgitul prezentator de la Pro TV, cântăreața a făcut publice numele a trei bărbați celebri din România care au curtat-o la un moment dat.

Liviu Vârciu, Ianis Zicu și Marcel Toader”, a spus Andreea Bănică după ce a încercat să evite răspunsul și a tras de timp cât de mult a putut.

Vezi și: Top 50 sexy-vedete la mare, la soare, în pozițiile cele mai… provocatoare. Ce locuri ocupă Andreea Bănică, Loredana Chivu sau Bianca Drăgușanu