Iulia Albu a umilit-o pe Andreea Bănică pentru criticile acide lansate la adresa ei: “Am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi…”

Publicat: 14/07/2020 | 16:39

Iulia Albu nu a iertat-o pe Andreea Bănică pentru criticile acide lansate la adresa ei în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță. Astfel, azi, când și-a făcut apariția în platoul de televiziune de la Pro TV, fashion editorul a umilit-o pe cunoscuta cântăreață și a oferit alte informații despre relația pe care au avut-o la un moment dat.

Descoperă și: Top 50 sexy-vedete la mare, la soare, în pozițiile cele mai… provocatoare. Ce locuri ocupă Andreea Bănică, Loredana Chivu sau Bianca Drăgușanu

Iulia Albu a umilit-o pe Andreea Bănică după ce artista a lansat critici acide la adresa fashion editorului

Invitată de Cătălin Măruță în cadrul rubricii “Spui tot sau îți va lua gura foc” în urmă cu patru zile, Andreea Bănică a fost nevoită la un moment dat să o caracterizeze pe Iulia Albu, despre care a spus că este “prefăcută, perversă și aiurea prin showbiz”, iar azi, rivala sa și-a luat revanșa. Incisivul fashion editor a spus despre artista de 42 de ani că ar fi folosit cuvinte pe care nu le înțelege și a nevat c-ar fi existat o relație de prietenie. În plus, ea a atacat-o pe carismatica blondă și pe plan profesional, spunând că nu a mai scos de vreme lungă o melodie nouă.

“Andreea, vreau să-ţi mulţumesc. E foarte drăguţ că ai acceptat această invitaţie, când eu nu am avut timp. Dragii mei, este foarte urât să folosiţi cuvinte pe care nu le înţelegeţi, există DEX. Eu nu am avut cu ea o relaţie de prietenie. Am fost alături de ea când făcea nişte gafe în acel proiect, am crezut că merită acest lucru. Ea a avut o criză de-a dreptul, ea nu a făcut ironii asupra mea. Eu am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău. Ea nu a apărut cu piesa nouă în presă, a apărut acum, cu mine. Eu i-am făcut bine”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii “La Măruță” care rulează la Pro TV.

Nu rata: Iulia Albu, comentarii acide despre Antonia: „O femeie frumoasă și cam atât!”

Vezi și: Top 30 bunăciuni la plajă de 1 Mai. S-au dat cu loțiune, s-au așezat pe șezlong și… Vezi pe ce locuri se clasează Andreea Bănică, Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu ori Roxana Vancea