Andreea Berecleanu şi-a luat adio de la Tamara Buciuceanu: „O emoţie care îţi blochează corzile vocale”

Publicat: 18/10/2019 | 12:22

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez s-a stins din viaţă marţi, 15 octombrie 2019, şi va fi înmormântată astăzi, la Cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti. Întreaga ţară este în doliu după pierderea actriţei, iar printre cei care au mers să îşi ia adio şi să îi aducă un omagiu se numără şi Andreea Berecleanu, care a mers însoţită de fiul ei.

Prezentatorea TV a postat şi un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care îşi exprimă tristeţea, dar şi admiraţia pentru cea care i-a făcut mai  frumoasă copilăria.

Seara tacuta la Bulandra. Dupa Ducu Darie, Tamara. Nici nu s-au stins inca ultimele lumini pentru Ducu, ca urmeaza cele din urma aplauze pentru Tamara Buciuceanu. I-am intalnit familia acolo, cum stau cei apropiati la priveghi. Sora, nepotul, nepotii. Langa sicriu, demn si bun, Marian Ralea. Apoi, multi oameni in sala, multi cei care urcau treptele din interior catre sala Toma Caragiu. Si urcand, te uitai in sus, catre scena, catre poza mare cu chipul ei vesel.

O expresie care mi-a insotit toata copilaria, tineretea, apoi am invatat sa o vad si in alte roluri. Cum profesia mea vine cu multe satisfactii, am avut ocazia sa o cunosc si personal. Ce privilegiu! Apoi, in preajma ii era mereu Mihai Constantin, actor si nepot, un prieten cu suflet mare, mucalit si talentat pana la cer, ca si tatal lui, marele George Constantin.

Ca si in aceasta seara, cand Mihai isi saluta colegii si spectatorii veniti sa-si ia ramas bun. Si cand ai sansa sa cunosti acesti oameni in afara scenei si esti fericit, anuntul despartirii de ei este greu si dur. In acel moment, imi e cel mai greu. Sa citesc o stire despre un om drag care a plecat, e dureros. Aici nu mai conteaza experienta, aici e vorba doar despre o emotie care iti blocheaza corzile vocale.

Tamara nu mai e! Dar imaginea ei e dincolo de scena, e in peretii aceia, alaturi de Ducu, de Gina, de Cotescu, de Toca…de Doamna Bulandra. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! 🙏🏻💙, a scris prezentatoarea în mediul online.

Citește și...