Andreea Esca a dat de probleme! Cine este femeia care i-a pus gând rău

Publicat: 17/06/2019 | 15:38

Un scandal mai vechi în care a fost târâtă celebra prezentatoare s-a mutat în instanță. Acum, judecătorii vor decide dacă Andreea Esca este vinovată de acuzațiile care i se aduc. 

În 2013, mai multe publicații și posturi tv autohtone au prezentat o știre conform căreia o doctoriță din Focșani a avut un incident în trafic cu un polițist care a oprit-o pentru control. Femeia a fost acuzată că a încercat să se sustragă de la control și i-a prins agentului mâna în centură! în fața instanței, medicul a declarat că polițistul a vrut de fapt s-o agreseze, ea fugind de frică!

Ulterior, presa a publicat diverse informații legate de dosarul medical al doctoriței, informații care nu o avantajau deloc pe femeie. Deranjată de faptul că informațiile publicate în presă i-au creat mari probleme pe plan personal și profesional, doctorița din Focșani a dat-o în judecată pe Andreea Esca, într-un dosar în care ca ”pârât” mai apare și Mihai Dedu, colegul acesteia.

După mai multe tergiversări, întinse de-a lungul anului 2018 și prima jumătate a acestui an, interval în care s-au recuzat judecători și s-au plătit taxe de timbru, Judecătoria Focșani a stabilit ca termen pentru prima pronunțare 13 noiembrie 2019.

Citește și...