Andreea Esca a dezvăluit cu ce lucru o scoate din pepeni fiica sa, Alexia Eram. Orice mamă cedează în asemenea situație

Publicat: 02/12/2019 | 14:54

Andreea Esca și fiica sa au acceptat provocarea de a face un interviu atipic în urmă cu câteva zile. În timpul declarațiilor, prezentatoarea Știrilor Pro TV a făcut mai multe dezvăluiri despre copilărie, adolescență și viața dinainte de a deveni atât de cunoscută. În plus, ea a mărturisit și cu ce lucru o scoate din pepeni Alexia Eram. Pusă într-o asemenea situație, orice mamă ar ceda.

Citește și: Andreea Esca s-a rupt în figuri pe melodii hip-hop & Rap românesc! Vedeta Pro TV s-a așezat la platane într-un club din București

Andreea Esca a spus cu ce o scoate din pepeni fiica sa, Alexia Eram

Andreea Esca și Alexia Eram au realizat împreună un pictorial pentru numărul din această lună al revistei Unica. Cele două au fost provocate să își ia una alteia interviu, iar fiica vedetei a pus câteva întrebări savuroase. Ea a dorit să știe una dintre amintirile frumoase ale mamei sale din copilărie, cum arăta viața ei la 20 de ani, dacă venirea sa pe lume a fost sau nu programată… și a aflat că a fost o surpriză totală! Dar una extrem de plăcută, care nu poate fi descrisă în cuvinte.

Alexia Eram: “Cum s-a schimbat viața ta când am apărut eu în peisaj?”.

Andreea Esca: “Nu am crezut că există atașament «fatal». Atunci am aflat că există. Am înțeles imediat că dragostea față de copil e ceva cu totul special și că nu poate fi explicată nicicum și nici comparată cu nimic. E pe viață și necondiționată. Chiar dacă un copil te poate scoate din minți, tot numai un copil îți poate aduce cele mai emoționante trăiri”, relatează jurnaliștii revistei Unica.

Citește și: Alexia Eram și-a prins părinții în timp ce făceau dragoste. Reacția Andreei Esca atunci când a auzit

Alexia Eram: “Care este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru tine în toți anii ăștia?”.

Andreea Esca: “Te-ai gândit la mine înainte să faci ceva ce poate ție ți-ar fi plăcut, dar mie, nu”.

La un moment dat, frumoasa tânără și-a provocat mama să dezvăluie sincer cu ce reușește să o enerveze: “Zi-mi un obicei sau comportament de-al meu care te scoate din pepeni”, iar răspunsul a venit imediat: “Când îți dai ochii peste cap, și-mi zici: «Bine, bine…»”, potrivit sursei citată mai sus. Ulterior, prezentatoarea Știrilor Pro TV a mai mărturisit și ce îi place cel mai mult la fata sa; a răspuns cu un singur cuvânt: “Umorul”.

Citește și: Andreea Esca, declarație spumoasă după ce fiica ei s-a lansat în muzică: “Asta a fost prima mea întrebare după ce am văzut clipul”

Andreea Esca și-a cunoscut soțul la o petrecere

Alexia Eram: “Cum l-ai cunoscut pe tata?”.

Andreea Esca: “La o petrecere, normal! L-am zărit printre mulți și, pentru că mi-a plăcut foarte mult, am întrebat cine e. S-a dovedit că lucra la fabrica unde ne făceau nouă sacourile la PRO TV, așa că mi-am făcut de drum pe acolo, până am ajuns să ieșim împreună”, potrivit unica.ro.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.