Andreea Esca a luat prânzul la ”cantina” din mall cu două prietene!

Publicat: 03/01/2019 | 22:04

Super-prezentatoarea PROTV e lipsită de fițe. Andreea Esca a luat prânzul la ”cantina” din mall cu două prietene! Este, cu siguranță, un exemplu demn de urmat pentru vedetele din televiziune și nu numai. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile unice.

Andreea Esca a demonstrat, încă o dată, că este o vedetă cu mult bun simț și care merită tot respectul. Dacă alte celebrități preferă să-și potolească foamea doar în restaurante de lux, știrista PROTV nu are deloc astfel de pretenții când vine vorba de locul unde să ia prânzul.

(VEZI AICI: ANDREEA ESCA A ”ERUPT” ÎN VAMĂ)

Însoțită de două prietene, Andreea Esca s-a dus glonţ la ”cantina” unui mall din Capitală, unde a devorat preparate pe care orice om de rând și le poate permite. Până să vină mâncarea, super-prezentatoarea PROTV a vorbit la telefon și s-a întreținut cu amicele care au însoțit-o.

Așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Andreea Esca este o vedetă care merită să primească un premiu pentru discreţie pentru că, deși are un salariu impresionant, prefetă să ia prânzul în localuri obișnuite, frecventate, de regulă, de cetățenii simpli.

După ce au terminat de mâncat, Andreea Esca și prietenele ei s-au ridicat și au părăsit ”cantina” unde și-au potolit foamea. Fără fițe și fără să iasă în evidență! Prezentatoarea PROTV a avut un comportament care merită toată admirația și stima.

Lipsită de fițe, Andreea Esca a luat prânzul la ”cantina” din mall cu două prietene

(CITEȘTE ȘI: Andreea Esca, clipe grele de sărbători: a chemat salvarea pentru soacra ei!)

Încasează un super-salariu la PROTV

După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni. Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta, de fapt.

Potrivit celor mai noi mărturisiri lansate pe tema asta, venitul lunar al știristei de la PROTV ar fi de 5.000 de euro. Și asta după ce ar fi scăzut din cauza tăierilor de salarii. În trecut însă s-a vehiculat o cifră fabuloasă în legătură cu suma scrisă pe fluturașul ei lunar… se pare că ar fi fost de 46.000 de euro.

(NU RATA: PREZENTATOAREA ŞTIRILOR PROTV ŞI-A ÎMBRĂCAT ŞOFERUL ÎN ECHIPAMENT TRICOLOR ŞI ŞI-A PUS PE MAŞINĂ…)

Indiferent dacă salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator al știrilor PRO TV. Și asta pentru că ea are încasări din contractele de imagine, dar și din afacerile pe care le deţine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...