Andreea Esca a primit o veste care a şocat-o! Au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 22/03/2020 | 16:03

Andreea Esca a aflat o veste care a şocat-o în acest wekeend, iar altele i-au adus lacrimi în ochi. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a reacţionat după ce două celebrităţi au fost depistate cu noul coronavirus.

Citeşte şi: Andreea Esca este în doliu! Unul dintre cei mai buni cameramani din România a murit. Cauza decesului

Andreea Esca a primit de peste hotare o veste care a şocat-o

Carismatica vedetă a primit cu inima strânsă vestea că Paolo Maldini și fiul său, Daniel, se află pe pe lista infectaților cu COVID-19. Mai mult, ea a urcat pe Instagram Storys un articol care vorbea despre această situaţie delicată din familia celor doi şi a notat următoarele mesaje: “@bloguluotravă, ce veste mi-ai dat” şi “#maldinifans”, după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului.

Află şi: Moment cutremurător pe 13 martie 2019 la Pro TV! Ce a spus Andreea Esca în urmă cu un an de coronavirus

“AC Milan anunță faptul că Paolo Maldini a adus la cunoștință faptul că a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv și apoi a prezentat simptome de îmbolnăvire. El a fost supus unui test și rezultatul este pozitiv. Lucru valabil și pentru fiul său, Daniel, atacant al echipei de tineret care a fost promovat la prima echipă. Paolo și Daniel sunt în stare bună și, după ce au petrecut două săptămâni la domiciliul propriu fără să intre în contact cu nimeni, vor prelungi perioada de carantină atât cât va fi necesar pentru a se vindeca complet”, se arată în comunicatul clubului AC Milan unde legenda rossonerilor este director sportiv, iar băiatul său tocmai a debutat la echipa mare.

Chiar dacă pandemia de coronavirus nu s-a răspândit atât de mult în Marea Britanie, unde fiica ei studiază, Andreea Esca vorbeşte şi mai des cu aceasta ca să se asigure că este bine.

Andreea Esca, întristată de moartea celebrului cântăreţ Kenny Rogers

Tot în urmă cu câteva ore bune, vedeta a aflat că legenda muzicii country Kenny Rogers a murit la vârsta de 81 de ani. Ea adistribuit postarea emoţionantă făcută de familia regretatului artist pe Instagram Stories şi a ales o melodie emoţinantă de-ale acestuia. Pe imagine, Andreea Esca a scris următorul mesaj în limba engleză: “So sad (n.r.: Atât de trist)…”, însoţit de un emoticon în formă de inimă neagră – puteţi să vedeţi în galeria foto a articolului gestul emoţionant al prezentatoarei.

Nu rata: Andreea Esca, mesaj sfâşietor despre părinţii săi! Ce s-a întâmplat cu ei în timpul crizei de coronavirus

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de mai bine de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.

Citește și...