Andreea Esca a făcut marele anunț. “Alexia se va mărita. O să fiu…”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 19:16

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV  din România. Are o fiică, Alexia, pe care o iubește enorm. Recent, știrista a vorbit despre posibilitatea de a deveni bunică. Își dorește enorm acest lucru, însă mai are de așteptat.

„Peste 10 ani, poate că Alexia se va și mărita, poate o să fiu bunică. Se poate să mă gasiți tot la știri și în rest la party o să fiu în continuare”, a spus Andreea Esca.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, relație din 2016

Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca, și Mario Fresh sunt împreună din 2016. Tânăra nu mai are răbdare şi se vrea femeie măritată. A fost dată de gol chiar de iubitul ei, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Acesta a dezvăluit ce indicii îi lasă aceasta pentru a-şi vedea dorinţa îndeplinită.

Mario, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia, fiica Andreei Esca, din anul 2016. Se pare că tânăra este atât de îndrăgostită încât deja se visează soţia lui şi nu ezită să-i transmită acestuia indicii care să-l ducă pe drumul cel bun.

De curând, băiatul a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apar două mâini, iar pe degetul feminin este un inde. Fotografia este însoţită de mesajul ”DA”.

Citește și...