Andreea Esca, în vizită la spitalul unde este internat Florin Busuioc! Vedeta este distrusă de tristețe

Publicat: 07/11/2018 | 16:36

Prezentatorul meteo de la Pro Tv, Florin Busuioc, a suferit un infarct marți seara, fiid operat de urgență, iar miercuri a fost transportat la Spitalul Fundeni din București. Potrivit medicilor, starea lui de sănătate este una delicată, toți apropiații se roagă pentru însănătoșirea lui.

Andreea Esca a mers în vizită la colegul său, la spital, la scurt timp după ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea părea distrusă de tristețe și vizibil îngrijorată pentru starea lui. Imediat ce a ieșit din clădirea spitalului, a stat câteva minute acolo, însă nu a dorit să discute absolut deloc cu jurnaliștii prezenți.

PRO TV: „Colegul nostru a trecut…”

Lui Florin Busuioc i s-a făcut rău brusc, în timpul spectacolului, astfel că a vrut să iasă la aer ca să își revină, însă nu a putut şi s-a aşezat pe un scaun. La scurt timp după acest moment, el s-a prăbușit, iar colegii lui au sunat imediat la apelul unic de urgență 112. Au fost şase apeluri la numărul de urgenţă şi o ambulanţă SMURD a ajuns la Filarmonică. (Citește și Primele declarații ale Directorului Spitalului Craiova despre starea lui Florin Busuioc: “A fost depășit primul moment critic”)

„Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marţi seara, prin clipe grele, iar acum se afla internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susţinut pe scenă “Filamonicii Oltenia”, din Craiova.

Colegii au sunat rapid la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transporatat de urgenţă la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde o echipă de medici i-a montat un stent. Din fericire, colegul nostru a trecut cu bine peste operaţie, iar în prezent se află la terapie intensivă. Va rămâne în continuare internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova”, au scris cei de la PRO TV pe site. (Vezi aici Scandalul care l-a îmbolnăvit pe Florin Busuioc: „Chiar am o problemă!”)

Eugen Țieran, medicul rezident care l-a operat pe Florin Busuioc: „Nu sunt un erou”

Medicul rezident Eugen Țieranu, care l-a operat, împreună cu dr. Paul Trașcă pe actorul Florin Busuioc, și despre care s-a spus că va rămâne șomer pentru că nu sunt locuri în spital, a declarat, pentru MEDIAFAX, că își face meseria cu plăcere și vrea să rămână în țară, la Craiova, orașul său natal.

Eugen Țieranu a declarat că, după intervenția de marți noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou și că își face meseria cu plăcere. „Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-și facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitați, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învățat carte și pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Țieranu, pentru MEDIAFAX.

Citește și...