ANDREEA IBACKA se „antrenează” pentru ipostaza de mămică! Le-a arătat tuturor fotografia şi a primit sute de like-uri! „Mămica şi…”

Publicat: 23/04/2017 | 15:58
ANDREEA IBACKA se „antrenează” pentru ipostaza de mămică! Le-a arătat tuturor fotografia şi a primit sute de like-uri! „Mămica şi…”

Andreea Ibacka şi Cabral sunt căsătoriţi de şase ani de zile, dar deocamdată nu au niciun copil. Se pare că cei doi îşi doresc mult să devină părinţi şi au început să ”lucreze” la asta.

Însă, până se va întâmpla minunea, cei doi se „antrenează” cu superbele lor exemplare de Cane Corso, ocupându-şi timpul cu îngrijirea căţeilor. Andreea, soţia lui Cabral, a profitat astăzi de timpul frumos de afară pentru a se relaxa alături de doi dintre „copiii” familiei, fotografiindu-i şi postând imaginea pe contul ei de Facebook, alături de mesajul: Jucăria este A MEA, Mayra Ibacka. Am zis! Prinde-mă, dacă poţi! cc: Tiara Ibacka, mămica, şi frăţiorul, Maki Ibacka. Fanii ei au apreciat pozitiv postarea, dând sute de like-uri.

Andreea Ibacka se
Andreea Ibacka se „antrenează” pentru ipostaza de mămică cu cei trei căţei ai familiei.

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inimă de ţigan”. La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau că simpaticul Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi că nu mai are ochi decât pentru frumoasa Andreea.

Citește și...