Andreea Mantea și Victor Slav, din nou împreună. “Are sechele, să o înțelegem!”

Publicat: 27/10/2018 | 11:01

După ce emisiunea “Wowbiz” a devenit istorie, Victor Slav s-a lansat ca prezentator la “Vulturii de noapte”, unde face echipă cu Cătălin Cazacu și cu Bursucu. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este, însă, nostalgic după show-urile în care colega lui era Andreea Mantea.

Frumoasa brunetă a fost invitată de Victor Slav la „Vulturii de noapte”, ocazie cu care Andreea Mantea și-a reamintit de momentele în care era colegă cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, la “Wowbiz”.

„Bună seara şi bine aţi venit la Wowbiz”, a spus Andreea Mantea.

„Are sechele, să o înţelegem”, a fost replica lui Victor Slav.

Cine este Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru. Va prezenta inclusiv „Puterea dragostei”, tot la Kanal D.