Andreea Mantea a făcut anunțul! Este sau nu însărcinată pentru a doua oară

Publicat: 26/05/2019 | 09:44

Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au mutat în urmă cu mai multe luni la Instanbul, acolo unde vedeta filmează pentru show-ul “Puterea dragostei”. Recent, prezentatoarea TV a acordat un interviu în care a dezvăluit dacă este sau nu gravidă. Totodată, a vorbit și despre modul cum s-a adaptat copilul ei, la noua stare de fapt.

Nu, nu sunt însărcinată! Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer:  vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră. După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct.

Abia aștept să se încălzească, pentru că vreau să alerg dimineața pe malul Bosforului. După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările,  plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei. Atunci am și eu timp pentru mine să dau un telefon, sa vorbesc despre una, despre alta, să stau și eu cu mine însămi și cu telefonul sau să mănânc’, a declarat Andreea Mantea, adăugând că David este extrem de bucuros să meargă în fiecare zi la grădinița din Istanbul, deși la început era supărat că nu are fetițe în clasă. Micuțul va împlini la finalul acestei luni patru ani, fiind prima data când își serbează ziua departe de casă”, a spus Andreea Manea potrivit viva.ro.

Citește și...