Andreea Mantea a fost cerută de soție: “Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucurați pentru noi”. El e bărbatul care i-a pus marea întrebare prezentatoarei

Publicat: 02/12/2018 | 11:04

Surpriză uriașă pentru Andreea Mantea! Prezentatoarea TV a fost cerută de soție pe Internet, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete, dar și oameni simplii, care au mariaje fericite în prezent. Gestul bărbatului care i-a pus marea întrebare vedetei de la Kanal D nu a trecut neobservat și a primit multe felicitări, pentru că și-a luat inima în dinți.

Citește și: Concurenții din Casa Dragostei, amenințați cu penalizarea! Andreea Mantea e foc și pară și îi pune la punct

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie pe Internet

În vârstă de 32 de ani, Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie pe contul de Instagram de unul dintre admiratorii săi. Tânărul i-a lăsat următorul mesaj public: “Eşti o femeie fascinantă. Niciuna nu se compară cu tine. Eşti minunată. Ai vrea să fii soţia mea?”. Până la momentul redactării acestui articol, sexy prezentatoarea nu i-a răspuns pe Instagram și… cel mai probabil, dacă o va face, bărbatul care și-a recunoscut în văzul lumii întregi iubirea pe care i-o poartă, deși nu a întâlnit-o niciodată, nu va primi un răspuns afirmativ.

În prezent, Andreea Mantea se află în Istanbul, unde filmează emisiunea “Puterea Dragostei”.

Citește și: Andreea Mantea s-a mutat cu fiul în Turcia, iar tatăl micuțului… Cum ține legătura Cristi Mitrea cu David

Andreea Mantea, mărturisiri despre nunta ideală

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit în cadrul unui interviu cum își dorește să fie ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă.

“Sunt foarte multe tradiţii superbe de-a dreptul. Şi atunci, ori le-aş face pe toate, ori n-aş face niciuna. Dar, acum ceva timp, am văzut ceva foarte interesant. Aş opta pentru o slujbă religioasă unde să fim prezenţi doar eu, mirele meu şi naşii, atât. Iar naşii pentru că trebuie să fie acolo, să ţină lumânările, pentru că altfel aş fi vrut să fim doar noi doi. Cununia religioasă as vrea să fie urmată de o plecare undeva departe, într-o lună de miere, ca să zic aşa.

Şi, dacă se poate, toţi prietenii noştri, familie şi aşa mai departe, să se ducă să se distreze undeva făra noi. Noi să intrăm pe Skype să îi pupăm şi să le spunem: «Vă mulţumim din tot sufletul pentru prezenţă şi urări, masa şi distracţia sunt din partea noastră! Nu vrem dar, nu vrem cadouri, nu vrem nimic, ci doar să vă bucuraţi pentru noi»”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro în urmă cu timp.

Andreea Mantea ș fiul ei, David. Sursa foto: Facebook

Andreea Mantea are un fiu, în vârstă de trei anișori

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri fără perdea în direct la TV: Cel mai nebunesc loc unde am făcut amor…”

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.
Citește și...