Andreea Mantea a rămas fără grai! Ce veste a primit de la băiețelul ei, David

Publicat: 22/05/2019 | 16:49

Andreea Mantea a rămas fără grai! Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă ce veste a primit de la băiețelul ei, David.

Pentru Andreea Mantea, centrul universului ei este micuțul David. De aproape jumătate de an, prezentatoarea TV s-a mutat în Istanbul pentru a modera emisiunea ”Puterea dragostei”. Și, bineînțeles, Andreea Mantea și-a luat și băiețelul cu ea. Iar dacă la început, David s-a obișnuit mai greu și îi era dor de prietenii lui de la grădiniță, iată că acum micuțul s-a acomodat. (CITEȘTE ȘI: ACUM E CLAR! ANDREEA MANTEA ȘI CRISTI MITREA FORMEAZĂ DIN NOU UN CUPLU. VEZI DOVADA)

Ba chiar a pus ochii și pe o fetiță turcoaică de la grădiniță. Iar când i-a dat vestea mamei sale, Andreea Mantea a rămas fără grai.

„Luni împlineşte patru anişori David. Facem party luni la grădiniţă. (…) Are prieteni aici, dar s-a îndrăgostit! Nu ştiu dacă ştiţi de Lara, când plângea după ea. Lara e istorie! Acum e Ipek, iubire mare! A fost incredibil. Vorbeam la masă aseară şi nu ştiu ce mi-a zis el de Ipek, eu am spus să mă lase în pace cu ea, iar el a bătut cu pumnul în masă că să nu mai spun aşa de Ipek, că Ipek e Ipek!”, a spus Andreea Mantea la Teo Show.

Andreea Mantea este îndrăgostită

Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste pe care vrea să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea TV nu vrea să dezvăluie identitatea celui care îi face inima să tresalte de fericire, iar motivul este unul bine întemeiat. Andreea Mantea nu vrea să-și mai expună viața personală în lumina reflectoarelor. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎMPĂCAT CU CRISTI MITREA?! ANDREEA MANTEA A CONFIRMAT RELAȚIA)

Însă, toată lumea crede cu tărie că Andreea Mantea s-a împăcat cu tatăl copilului ei. Într-o gală, în cadrul unei discuții în care Simina era acuzată că vorbește și două ore la telefon cu Alex, deși susținea că acesta nu este iubitul ei, Andreea Mantea a făcut o destăinuire.

”Eu două ore vorbesc la telefon doar cu iubitul meu. Cu un alt bărbat, nu!”, le-a spus Andreea Mantea celor din casa de la Puterea Dragostei.

Citește și...