Andreea Mantea a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Cristi Mitrea: “Am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți”

Publicat: 22/08/2018 | 14:50

După ce la începutul acestui an a șocat pe toată lumea îngropând securea războiului cu tatăl fiului ei, Andreea Mantea a spus tot adevărul despre relația pe care o are în prezent cu Cristi Mitrea. Dezvăluirile sincere au fost făcute în cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D, după ce late night show-ul “WOWbiz” a fost scos din grila postului.

Citește și: Andreea Mantea, prima apariție în calitate de prezentatoare la “Te vreau lângă mine”

Andreea Mantea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Cristi Mitrea

Frumoasa brunetă a mărturisit că, deși inițial a decis ca fiul ei să crească doar cu ea, ulterior, și-a dat seama că micuțul David are nevoie și de prezența tatălui său, Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” a mai spus că are o relație cât se poate de normală cu luptătorul de MMA, ba chiar că se înțeleg mult mai bine de dragul copilului lor.

“Eu sunt intr-o astfel de situatie in acest moment. Eu am ales sa ma despart de tatal copilului meu, eu am zis ca nu mai vreau, ca nu imi trebuie, ca nu are ce sa caute, dar pana la urma tot eu am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinti. In acest moment avem o relatie absolut normala, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului si am ajuns sa ne intelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie sa ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destramate, dar care au ajuns sa convietuiasca asa. Zilele trecute ma certa cineva, ce o sa ii zic eu copilului meu cand o sa ma intrebe de ce parintii lui nu stau impreuna. Pai, draga mea, daca am fi impreuna, am fi anormali. Incercam sa ne intelegem asa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi batute cu piatra. Nu avem voie sa facem avorturi pe banda rulanta. Unde ajungem asa? Viata e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”.

Citește și: Modalitatea unică prin care Andreea Mantea a aflat că este însărcinată: “Am făcut analize, se dezvoltă normal”

Fiul Andreei Mantea are trei anișori

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri fără perdea în direct la TV: „Cel mai nebunesc loc unde am făcut amor…”

 Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.
Citește și...