Andreea Mantea, criză de nervi la Kanal D: „Vreți ca eu să joc teatru alături de voi?!”

Publicat: 12/03/2019 | 10:58

Andreea Mantea a făcut o criză de nervi la “Puterea dragostei“, emisiune pe care o moderează de câteva luni. Vedeta nu s-a mai putut abține și i-a dat un ultimatum lui Adrian, după ce acesta a încercat să se descalifice pentru a pleca din casă.

Nu mai ai voie să mai încalci nicio regulă. El face planuri în toiul nopții și eu vin să fac ordine? Eu vă spun vouă acum: o singură dată mai încalci o regulă și ai plecat. Vreți ca eu să joc teatru alături de voi?  Am pretenția că tu ai cei șapte ani de acasă. Adrian, vrei să pleci din această emisiune? Dacă ești orgolios, demonstrează că ești un om matur și dacă vrei să pleci de aici, vei pleca de aici cu capul sus. Vrem să vedem dorința telespectatorilor, ce își doresc ei.

Nu înseamnă că această rubrică va fi până la finalul sezonului. Nu o să vă spun cât stă rubrica pe site. O să vin și o să vă spun „bună ziua, iată cine este cel care pleacă acasă. Nu va mai exista protecție. Hai să ne concentrăm pe tema emisiunii, pe ce trebuie să se întâmple în această emisiune”, a spus Andreea Mantea.

Bianca m-a sunat pe mine, eu vorbeam cu Larisa. Sunt ambițios și sunt orgolios. Am pus și eu pe Instagram și pe Facebook să plece Bianca.”, s-a apărat Adrian, care a supărat-o și pe fosta sa iubită, Raluca. Din tot sufletul îmi doresc să dispari”, a spus Raluca supărată.

Concurentul a postat un mesaj pentru cei care îl susțin, să îl voteze și să fie alături de el. Stilaţii mei, sunteţi prezenţi? Săptămâna aceasta, pe care o vedeţi la TV, a fost una grea pentru mine, nervi, stres etc. Sper să fiţi alături de mine indiferent de situaţie! Nu uitaţi să votaţi pe site şi să vă faceţi mai multe conturi ca să puteţi vota de mai multe ori pe zi, exact cum fac şi ceilalţi susţinători. Site-ul este putereadragostei.ro. Vă pup! Al vostru adrian, nebun, haios, ce vreţi voi!, a scris Adrian Iancu pe contul personal de Instagram.

Citește și...