Andreea Mantea, fotografiată pentru prima dată fără gene false! Incredibil cum arată, de fapt, prezentatoarea Kanal D

Publicat: 31/08/2019 | 06:41

De regulă, Andreea Mantea apare pe micul ecran, în cadrul emisiunilor pe care le moderează, cu gene false. Este foarte frumoasă, iar telespectatorii o adoră.

Recent, prezentatoarea Kanal D și-a surprins fanii și s-a fotografiat fără genele false care au făcut-o celebră, dar cu puțin machiaj de seară, pe față. Mult mai naturală, dar la fel de frumoasă. În poză apare și fiul vedetei, David.

„Deci în sfarsit eşti fără genele alea gigantice, eşti atat de frumoasă”, „Ești foarte frumoasă şi ai părul frumos şi fără gene false”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cine este Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D.

Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.

Citește și...