Andreea Mantea nu se mai ascunde! Gestul emoționant făcut de iubitul prezentatoarei de la Kanal D

Autor: Daria Popa
Publicat: 15/05/2020 | 12:32
Andreea Mantea nu se mai ascunde! Gestul emoționant făcut de iubitul prezentatoarei de la Kanal D

După o lungă perioadă în care nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare cu vreun bărbat, Andreea Mantea trăiește, de o bună bucată de timp, povestea de dragoste a vieții sale! Bruneta este cum nu se poate mai fericită și o credem pe cuvânt, căci radiază în orice ipostază!

Andreea Mantea este extrem de fericită! După mai multe relații eșuate, prezentatoarea de la Kanal D și-a găsit jumătatea și se vede că bărbatul misterios pe care îl iubește este tot ceea ce și-a dorit. Chiar dacă nu se afișează cu el în public și își ține viața personală departe de ochii curioșilor, bruneta postează pe Instagram numeroase lucruri legate de iubitul său.

CITEȘTE ȘI – CUM ARĂTA ANDREEA MANTEA LA 14 ANI! VEDETA A VRUT SĂ LE DEA PESTE NAS HATERILOR PE INTERNET FOTO

Andreea Mantea, surprinsă de iubit cu un buchet superb de flori

Recent, prezentatoarea de la Puterea Dragostei a primit din partea iubitului său un buchet superb de flori, pe car el-a fotografiat și l-a postat pe Instagramul său. Mai mult, bărbatul care a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei i-a transmis și un mesaj emoționant, pe un bilețel.

„Te iubesc pentru tot restul vieții și dincolo de ea” este mesajul iubitului Andreei Mantea, pentru frumoasa prezentatoare. Internauții au fost încântați să vadă cât de iubită este vedeta și, printre comentariile în care îi cer să-i arate fața celui care o iubește, fanii săi au felicitat-o pentru relația frumoasă pe care o are și pentru modul în care alege să-și țină departe viața personală, pentru a fi protejată de orice lucru.

NU RATA – MARIA CONSTANTIN, FĂCUTĂ PRAF DE FOSTUL IUBIT AL ANDREEI MANTEA. “EU CREDEAM CĂ E PROASTĂ! NU E! CĂ A FĂCUT…” MOTIVUL PENTRU CARE CRISTIAN MITREA A DEMOLAT-O PE ARTISTĂ

„Ne bucurăm pentru tine, este fix ceea ce meriți / Bravo, Andreea! Așa bărbat să tot ai / Ce norocoasă ești, se vede că te iubește foarte mult” sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Andreei Mantea.

Citește și...