Maria Constantin, făcută praf de fostul iubit al Andreei Mantea. “Eu credeam că e proastă! Nu e! Că a făcut…” Motivul pentru care Cristian Mitrea a demolat-o pe artistă

Publicat: 21/04/2020 | 09:00

Maria Constantin a fost făcută praf de Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. Bărbatul a pus-o la zid pe artistă după ce aceasta a lansat, recent, un videoclip în care apar Veronica Stegaru, alias Vulpița de la “Acces Direct”, și soțul ei, Viorel Stegaru, două personaje controversate, care își povestesc viața amoroasă la Antena 1.

VEZI AICI: MARIA CONSTANTIN, DESFIINȚATĂ DE FANI DUPĂ CE A SPUS CĂ VA CÂNTA CU VULPIȚA ȘI VIOREL: „AI DECĂZUT, EȘTI DE RÂSUL RÂSULUI”

Eu credeam că Maria Constantin e proastă! Nu e! Că a făcut clip cu Viorel”, a fost mesajul ironic postat de Cristian Mitrea.

Maria Constantin, alături de Vulpița și Viorel

“Cât de jos să te cobori?!”

Fostul iubit al Andreei Mantea nu este singurul personal din showbiz care a pus-o la punct pe Maria Constantin. Karim, un celebru cântăreț, a atacat-o, la rândul lui, extrem de dur.

NU RATA: MARIA CONSTANTIN, GATĂ SĂ DEVINĂ, DIN NOU, MĂMICĂ. “ÎMI DORESC!” ARTISTA TOCMAI S-A DESPĂRȚIT DE DACIAN VARGA

Cât de jos să te cobori… ne demonstrează Maria Constantin în cea mai nouă ‘pesă’ a ei! Nici chiar așa jos Maria… mai sus… acolo.. fix acolo… Bravo, Maria! Acum chemați-o la tv să vă spună cum a fost… dacă i-a plăcut… Pe Maria nu poți să o tragi de păr decât dacă ești Viorel… aiurea… acum știți cine-i Maria?”, a reacționat și cântărețul Karym după ce a văzut videoclipul.