Andreea Mantea, prima reacție după ce s-a spus că e gravidă din nou

Publicat: 25/09/2018 | 10:38

Una dintre ultimele apariții TV ale Andreei Mantea au trezit suspiciuni în rândul fanilor superbei brunete! Prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” a apărut în direct într-o rochie care o făcea să pară că are un început de burtică. 

Un alt motiv pentru care fanii cred că Andreea Mantea ar putea să fie din nou însărcinată, ar fi și speculațiile din ultimul timp, că între brunetă și Cristi Mitrea ar fi mai mult decât o împăcare de ordin amical și că nu ar fi exclus ca flacăra iubirii să se fi reaprins. La scurt timp după ce au apărut aceste specualții în presă, Andreea Mantea a făcut o postare pe pagina ei de Facebook. Bruneta a publicat o fotografie în care apare într-o rochie roșie, mulată pe corp. Alături de imagine, vedeta le-a transmis un mesaj fanilor: „Să aveți o duminică minunată!”.

Ce spune Cristi Mitrea despre împăcarea cu Andreea Mantea

Luptătorul de MMA a fost invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. Și astfel a explicat la ce înțelegere a ajuns cu femeia care i-a fost iubită și care este mama băiețelului său.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a afirmat Cristi Mitrea.

Luptătorul de MMA a vorbit și despre micuțul și simpaticul David:  „E dulce, e foarte dulce. Are nişte momente în care spune nişte lucruri de rămânem proşti aşa. Creşte foarte repede”, a declarat el.

 

 

Citește și...