Andreea Mantea suspină după Victor Slav. Bruneta ar fi nemulțumită de emisiunile la care este gazdă în prezent

Publicat: 27/10/2018 | 09:57

Andreea Mantea și Victor Slav au prezentat celebrul show “Wowbiz”. Emisiunea nu mai există în clipa de față, motiv pentru care frumoasa brunetă este nostalgică. Își aduce aminte cu plăcere de clipele petrecute în platou alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Pentru că a ajuns la concluzia că i se potrivea mai bine emisiunea care se încheia aproape de miezul nopții. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.

În plus, Andreea Mantea va fi gazda unui reality show matrimonial, care va fi difuzat în curând la Kanal D, „Puterea dragostei”/„Power of Love”, în care participanții vor avea șansa de a-și găsi sufletul pereche și de a-și schimba radical viața.

Lucru care, conform libertatea.ro, nu este tocmai pe placul brunetei. Pentru că îi duce dorul lui Victor Slav și că emisiunile pe care le prezintă nu ar fi tocmai pe segmentul ei. Andreea Mantea a renunțat la “wowbiz” pe motiv că nopțile pierdute i-au afectat organismul, fiind nevoită ca ziua, când putea să se odihnească, să stea cât mai mult cu fiul ei, David.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru. Va prezenta inclusiv „Puterea dragostei”, tot la Kanal D.