Andreea Marin a acceptat provocarea! Vedeta urmează un program de 6 săptămâni în care trebuie să slăbească 6 kilograme

Publicat: 09/10/2018 | 12:43

Andreea Marin urmează un program special de slăbit, în dorința de a da jos kilogramele în plus și de a reveni în formă, în doar șase săptămâni putând slăbi chiar într-un mod sănătos și echilibrat.

Vedeta merge de trei ori pe săptămână la sală, timp de 45 de minute, urmează o serie de exerciții cu accesorii sau cu greutatea corpului ce au scopul de a arde rapid stratul adipos nedorit și de a sculpta silueta într-un mod armonios.

Pe muzica antrenantă, într-o atmosferă de club, vedeta trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor. Tot timpul supravegheată de antrenorii cu experiență, campioni naționali la diverse categorii.  Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiției fizice și pot arde peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni.

Pentru ca rezultatele să fie cu adevărat eficiente, vedeta urmează un plan alimentar echilibrat recomandat de specialiști, precum și seminarii de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport.

Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!„, a declarat Andreea Marin.

Citește și...