Andreea Marin, chinuită teribil! Ce face vedeta pentru a slăbi. “Am început…”

Publicat: 09/10/2018 | 20:42

Andreea Marin și-a propus să slăbească, motiv pentru care a intrat într-un program special. Vrea să scape de 10 kilograme, însă are mult de muncă. În principal la ședințele cu instructorul, care nu o lasă deloc să respire și care o chinuie teribil. Spre binele ei, bineînțeles!

Andreea Marin trage de sfori, face genuflexiuni, ridică și aruncă mingea medicinală. În plus, lucrează cu greutăți care ating 10 kilograme. Totul pentru a ajunge la o siluetă de invidiat.

E întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun în mine, profesional și personal. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică şi mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!„, a spus Andreea Marin la un post de televiziune.

În vârstă de 43 de ani, Andreea Marin a devenit cunoscută în urma celebrei emisiuni ”Surprize, surprize”, pe care a prezentat-o timp de opt ani. În prezent Andreea Marin are o frumoasă fetiţă, Violeta, împreună cu Ștefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită până în 2013.

Citește și...