Andreea Marin, despre a doua sarcină: “Nu mai știu câte kilograme am“

Publicat: 11/01/2019 | 11:03

Andreea Marin se declară o femeie fericită alături de iubitul ei și nu exclude posibilitatea să facă al doilea copil, însă alegerea este în mâinile lui Dumnezeu. Vedeta a spus clar că își dorește asta, însă nu este gravidă, mai ales că face foarte mult sport în ultima perioadă.

M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală, a declarat ea. A mai mărturisit că are o siluetă de invidiat, nu ştie numărul kilogramelor pe care le are.Nu m-am mai urcat pe cântar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a mărturisit ea.

Andreea Marin, operată la coloană

Andreea Marin a trecut prin momente grele, după ce recent a suferit o intervenție chirurgicală la coloană. Potrivit spuselor sale, operația i-a dat mari emoții și există riscul unul răspuns nefavorabil pentru biopsia făcută. Acum, vedeta este într-un process de recuperare, și-a reluat și orele de sport, sub supravegherea unui instructor specializat. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN, TERAPIE PRIN SHOPPING DE LUX DUPĂ AFLAREA VEȘTII CĂ STEFAN BĂNICĂ VA FI, DIN NOU, TATĂ)

Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», ce are drept scop realizarea a 50 de operații complexe pro-bono.

Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

Citește și...