Andreea Marin, despre iubitul ei:”Chiar dacă mă văd mai rar cu omul pe care îl iubesc, el e trup și suflet zi de zi lângă mine.”

Publicat: 17/05/2018 | 13:35

Andreea Marin și-a găsit, din nou, fericirea lângă un om șarmant care, în plus, are şi o importantă funcţie peste hotare, cea de consul. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Ba chiar plănuiește să se mute cu Adrian Brâncoveanu. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE SPUNE VEDETA DESPRE PRESUPUSUL INEL DE LOGODNĂ)

Andreea Marin a fost plecată în vacanță cu iubitul ei, în Malta. Vedeta TV a făcut și dezvăluiri despre planurile pe care le are împreună cu partenerul ei de viață.

„Am fost plecată în Malta acum câteva zile, dar a fost doar un weekend în care să mă revăd cu omul meu drag. Și facem asta destul de des, deși avem cariere care ne țin la distanță, pentru un timp. Lucrurile se vor rezolva din acest punct de vedere. Aici, sigur că da. Am un copil care mă ține aici, dar aici e țara amândurora până la urmă. Ne-o dorim împreună. Din timp în timp ne vedem și de data aceasta s-a întâmplat nu aici, acasă, nu acolo unde lucrează el, ci la mijlocul drumului, în Malta. Nu poți trăi o veșnicie într-o poveste care nu e palpabilă. E important.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Andreea Marin se întâlnește cu iubitul ei o dată la 2 săptămâni

Pentru că ambii au cariere care îi țin la distanță, Andreea Marin și iubitul ei se văd o dată la două săptămâni pentru a petrece momente frumoase împreună. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, VACANȚĂ DE CINCI STELE ÎN MALTA! CUM S-A FOTOGRAFIAT VEDETA)

„Am învățat că poți trăi în aceeași casă zi de zi cu cineva și să nu te bazezi pe omul acela. Și am învățat să prețuiesc faptul că astăzi, chiar dacă mă văd mai rar cu omul pe care îl iubesc, el e trup și suflet zi de zi lângă mine. Și asta e mai prețios decât orice. Vorbim de 100 de ori pe zi, în ziua de azi e mai ușor, există telefoane, comunicare video, nu e ca pe vremea părinților, bunicilor noștri. pe de altă parte, îi mulțumesc lui Dumnezeu că avem șansa să călătorim unul către altul și să ne vedem atunci când ne este dor. Nu trec perioade mari fără să ne vedem. O dată la două săptămâni, cam așa.”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește și...