Andreea Marin a dat cărțile pe față! Ce spune vedeta despre presupusul inel de logodnă

Publicat: 16/05/2018 | 13:17

Aflată în vacanță, în Malta, Andreea Marin a publicat o fotografie în care purta un inel care părea să fie unul… de logodnă! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Ei bine, vedeta a spus totul despre presupusl inel de logodnă primit de la iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, VACANȚĂ DE CINCI STELE ÎN MALTA! CUM S-A FOTOGRAFIAT VEDETA)

Andreea Marin și-a făcut bagajele și a plecat într-o binemeritată vacanță, în Malta, alături de iubitul ei. Și, bineînțeles, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, vedeta i-a ținut la curent cu tot ce se întâmplă. Doar că i-a scăpat un mic detaliu. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Mai exact, un inel care părea a fi unul de logodnă. Iar acum Andreea Marin spune adevărul gol-goluț referitor la bijuteria care a pus multe semne de întrebare.

“Este un inel pe care eu l-am primit de la Malvina Cervenchi. Este creația ei. Este un inel cu simbolul infinitului. Este un inel cu trei verigi simbolizând trilogia dragostei. Dar, nu este un inel de logodnă. Îl port pe mâna stângă, pe degetul acela îmi vine. Nu interpretați greșit lucrurile. Nu este logodnă, încă. Nu trebuie să te mai grăbești în viață, toate lucrurile vin când trebuie să vină, la momentul lor.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Vedeta și-a găsit, din nou, fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat şarmant, care, în plus, are şi o importantă funcţie peste hotare, cea de consul. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE DESPRE RELAȚIA CU IUBITUL ȘI FIICA EI, VIOLETA: “ÎI ERA TEAMĂ SĂ NU MĂ PIARDĂ“)

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit.”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Citește și...