Andreea Marin, gest de iubire pentru bărbatul din viața ei: ”Împreună!”

Publicat: 01/07/2018 | 22:31

Andreea Marin a plecat într-o vacanță binemeritată în Capri, Italia. Vedeta însă nu este singură ci împreună cu iubitul ei pentru care a făcut un gest de afecțiune. (Promotiile zilei la monitoare)

Dintotdeauna, Andreea Marin a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar iată că acum a făcut un gest care i-a uimit pe facni. Vedeta a publicat o fotografie cu picioarele ei, dar și a iubitului ei, dar și un mesaj care spune extrem de multe. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, DECLARAȚII PICANTE DESPRE RELAȚIA ACTUALĂ: ”NU MĂ GÂNDESC LA CĂSĂTORIE, DAR N-O EXCLUD”)

”Împreună!”, a scris Andreea Marin pe contul ei de socializare.

Andreea Marin, gest de afecțiune pentru iubitul ei

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Vedeta și-a găsit, din nou, fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat şarmant, care, în plus, are şi o importantă funcţie peste hotare, cea de consul. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE DESPRE RELAȚIA CU IUBITUL ȘI FIICA EI, VIOLETA: “ÎI ERA TEAMĂ SĂ NU MĂ PIARDĂ“)

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit.”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...