Andreea Marin, într-o rochie cu decolteu obraznic la o gală unde a fost însoțită de iubitul ei. A fost prima lor apariție oficială

Publicat: 24/02/2019 | 22:17

Andreea Marin a avut o apariție splendidă la o gală importantă, care s-a desfășurat în acest weekend. Într-o rochie elegantă lungă, care a avut un decolteu obraznic, vedeta a pășit la brațul iubitului ei. Aceasta a fost prima lor apariție oficială, deși… peste câteva luni, ei cor sărbători doi ani de când formează un cuplu.

Citește și: Andreea Marin, la Antena 1! În ce emisiune va putea fi văzută “Zâna”

Andreea Marin, într-o rochie cu decolteu obraznic la o gală unde a fost însoțită de iubitul ei

În vârstă de 44 de ani, Andreea Marin a fost gazda galei caritabile “Aici pentru TINE”, eveniment care a avut loc la un hotel din Brașov. Fosta “Zână” a surprizelor nu a fost singură, ci însoțită de iubitul ei, care este consulul României în Libia și e mai tânăr decât ea cu 10 ani. Vedeta a strălucit într-o rochie lungă verde cu dungi negre, cu o crioală elegantă, o coafură impecabilă și un machiaj profesional. Ea și partenerul său nu s-au asortat, acesta din urmă preferând un costum elegant negru, la care și-a pus o cămașă albă și o cravată neagră cu buline albe.

“Vin pentru a treia oară, ca prezentator al Galei «Aici pentru TINE». Nu este doar o strângere de fonduri, ci un eveniment la care se adună oameni importanți, este o întâlnire a oamenilor care vor să ajute. Și asta se simte în aer, un aer curat la Gală, cum e și la munte. Iar asta mă ajută să mă desprind de agitația din București și să mă bucur de câteva ore pline de emoție, aici, la Brașov”, a spus Andreea Marin, relatează click.ro.

Andreea Marin și partenerul ei de viață s-au mutat de curând în aceeași casă. “În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni în urmă cu câteva zile.

Citește și: Andreea Marin a ajuns din nou pe mâinile medicilor: ”La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi!”

Citește și: Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme în 3 ani cu ajutorul unei diete simple. ACESTEA sunt la ingredientele la care a renunțat

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi și-au asumat relația la începutul lunii octombrie 2017.

Citește și...