Andreea Marin, mărturisiri sincere despre relaţia cu tatăl Violetei! Ce a răspuns ”Zâna” la întrebarea: ”Ţi-e dor vreodată de ce a fost frumos?”

Publicat: 26/01/2017 | 21:46
Andreea Marin, mărturisiri sincere despre relaţia cu tatăl Violetei! Ce a răspuns ”Zâna” la întrebarea: ”Ţi-e dor vreodată de ce a fost frumos?”

Andreea Marin este o luptătoare şi deşi a trecut prin trei divorţuri a ales mereu să meargă mai departe cu capul sus! Prezentatoarea TV a mărturisit că este fericită că a reuşit să gestioneze relaţia cu tatăl Violetei şi acum aceasta se poate bucura de doi părinţi care o iubesc în egală măsură.

Andreea Marin a avut un 2016 marcat de evenimente care şi-au pus puternic amprenta pe sufletul ei! ”Zâna” a spus însă că atunci când alege să pună punct unei relaţii nu se mai uită în spate, mărturisind că se bucură că a reuşit să păstreze o relaţie bună cu Ştefan Bănică junior şi că fiica lor, Violeta, se poate bucura acum de iubirea ambilor părinţi.
Întrebată dacă îi mai este dor de ”ce a fost frumos”, Andreea Marin a respins cu vehemenţă acest gând, subliniind că nu se uită niciodată în spate şi că alege mereu să privească numai în faţă.
”Corect. Am ştiut să gestionăm lucrurile astfel încât, în timp, Violeta să ajungă la echilibru şi să fie împăcată cu ceea ce trăieşte astăzi. Şi cu doi părinţi pe care îi iubeşte, care o iubesc în egală măsură… în sensul acesta. Aleg să nu-mi fie dor (n.r. de ce a fost frumos). Nu. Poate că pare dur ceea ce spun acum, dar eu sunt construită în aşa fel încât mă uit înainte, nu mă uit înapoi. Adică nu trăiesc din nostalgia a ceea ce a fost odată. Iar în momentul în care eu iau o decizie, oricare ar fi ea… o iau târziu, pentru felul în care fac alţii lucrurile, judecat din perspectiva lor. Dar decid atunci când înţeleg, în sfârşit, că acolo nu mai e nimic de făcut, că s-a consumat ceea ce era de trăit. Şi atunci nu am motiv să am păreri de rău. Sunt împăcată cu deciziile mele de viaţă. Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami şi cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărţirea noastră – a mea şi a lui Ştefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, aşa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână aşa. Trebuie să existe momente în care copilul să ştie că îi are şi fizic alături pe ambii părinţi.”, a declarat Andreea Marin într-un interviu acordat Evelinei Păuna.

Citește și...