Andreea Răducan, mămică pentru a doua oară! Fosta gimnastă va avea un băiețel

Publicat: 24/04/2019 | 19:10

Andreea Răducan va deveni mămică pentru a doua oară! Fosta gimnastă va aduce pe lume un băiețel și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept. 

Andreea Răducan și Daniel Tandreu au împreună o fetiță, Amira Sophia. Dincolo de toate realizările ei profesionale, cea mai mare minune pentru Andreea Răducan a fost Amira. Iar acum fericirea este la cote maxime deoarece micuța va avea un frățior. Andreea Răducan va deveni mămică pentru a doua oară și a făcut marele anunț pe contul ei de Facebook. Fosta gimnastă a publicat și prima fotografie cu burtica de graviduță.

”Trăind pentru a doua oară cel mai minunat sentiment pe care Dumnezeu ni l-a oferit nouă, femeilor! ❤️?? #recunoscatoare#sarcina#baietel#imiiubescfamilia”, a scris Andreea Răducan pe contul ei de Facebook.

Andreea Răducan va deveni mămică pentru a doua oară

Andreea Răducan și Daniel Tandreu trăiesc o poveste de dragoste de aproape opt ani. Cei doi au spus cel mai important ”Da!” din viața lor în 2016 și au avut o nuntă ca-n povești, iar în 2017 au devenit părinți pentru prima oară. Fosta campioană olimpică a adus atunci pe lume o fetiță căreia i-a pus numele Amira Sophia.

 

Citește și...