Andreea Raicu o sa moara de ciuda! Simona Halep se iubeste cu Horia Tecau! Vezi AICI dovada

Publicat: 04/11/2013 | 13:15
Andreea Raicu o sa moara de ciuda! Simona Halep se iubeste cu Horia Tecau! Vezi AICI dovada

A iesit la iveala secretul succesului rasunator al Simonei Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din Romania ultimilor 15 ani.
 

In weekend, Simona si-a trecut in cont al saselea trofeu al anului, castigand Turneul Campioanelor din Sofia si adjudecandu-si, pe langa cupa propriu-zisa, un bonus uluitor de un milion de euro.

Ce se afla insa in spatele acestui 2013 uluitor al romancei care, incepand de luni, ocupa pozitia a 11-a in clasamentul mondial WTA?!

Se spune ca in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica. Ei bine, din cate se pare, viceversa este la fel de valabila.

Simona nu s-a sfiit sa posteze o fotografie alaturi de cel care pare a fi noul ei iubit. Este vorba despre Horia Tecau, tenisman care in urma cu doar doua luni a iesit intr-o relatie de peste un an cu prezentatoarea TV Andreea Raicu.

tecau halep

Insa aspectul fizic al divei de 36 de ani paleste in fata tineretii jucatoarei de tenis de 22 de ani. Iar mesajul scris de Simona Halep este cat se poate de graitor. „Simona Halep and Horia Tecau„, a comentat sportiva pe Facebook, dupa care a trecut o inimioara de dragoste, pentru ca ideea sa fie cat mai bine inteleasa.

Fotografia a fost realizata in urma cu doua saptamani, in timpul petrecerii desfasurate dupa incheierea turneului Kremlin Cup din Moscova, petrecere la care Simona si Horia au mers impreuna. Iar daca Moscova nu crede in lacrimile Andreei, oare a crezut in povestea de dragoste a celor doi tenismeni?!…

J.D.

Citește și...