Andrei Duban, dezvăluiri despre adevăratul motiv pentru care nu poate avea al doilea copil: „Cu ajutorul Lui Dumnezeu”

Publicat: 07/04/2018 | 13:15

Grațiela și Andrei Duban se gândesc serios la momentul în care vor deveni părinți pentru a doua oară. Și asta pentru că fiul lor, Armin, a trecut de mult timp de perioada schimbatului scutecelor. Totuși, există un motiv bine întemeiat pentru care minunea nu s-a întâmplat. Și ei, dar și apropiații săi sunt triști când își amintesc despre ce este vorba.

Recent, Andrei Duban a vorbit în cadrul unui interviu despre mărirea familiei. Și, potrivit mărturisirilor făcute, principalul motiv pentru care încă nu au conceput deja al doilea copil este pentru că în țara noastră, sistemul protecției sociale nu funcționează deloc bine. Actorul a mai spus că despre cel de-al doilea moștenitor a vorbt și cu Armin, care s-a arătat foarte încântat de faptul că ar putea avea un frate sau o soră.

La un moment dat, soțul actriței Grațiela Duban a invocat ajutorul divin în planul lor de a deveni părinți a doua oară. Iar acest lucru i-a făcut pe unii dintre fani să creadă că ar exista unele probleme medicale care îi impiedică să aibă încă un copil.

„După ce spus câteva cuvinte frumoase despre soția lui, Grațiela, și căsnicia lor superbă, Andrei Duban ne-a dezvăluit și faptul că își mai doresc un copil: “Discutam și despre al doilea copil. E în funcție de câte momente romantice avem (n.r.: râde). Ne gândim la asta. Din păcate, în România, nu te ajută nimeni cu absolut nimic și atunci, din punct de vedere social, al protecției sociale care nu există, te gândești de două ori dacă să faci sau nu un alt copil. E foarte important să-i poți asigură noului bebeluș tot ce e nevoie. Dar ne gândim. Am negociat și cu Armîn, l-am întrebat ce și-ar dori mai mult, un frățior sau o surioară, el ne-a răspuns foarte sincer că și-ar dori o «frațioară». Cu ajutorul lui Dumnezeu poate că avem curajul să facem și al doilea copil pentru că în România trebuie să ai curaj să faci al doilea copil”, a declarat actorul pentru wowbiz.ro.

Citește și: Grațiela și Andrei Duban au izbucnit în plâns! Ce s-a petrecut cu cei doi, care au cedat, fără să le pese că erau filmați la „Ferma Vedetelor”

„Îmi aduc aminte cum m-a cucerit. N-am să uit niciodată. M-a cucerit cu felul ei de a fi, cu ochii, cu energia ei, cu tot ce înseamnă un om bun la suflet care degaja o iubire necondiționată. Și faptul că ea a găsit în mine niște calități pe care eu nu le știam, și mi le-a dezvoltat, este meritul ei. Ea m-a făcut un om de casă, un soț și un tata, zic eu, potrivit. Nu știu dacă sunt un tata minunat sau desăvârșit, dar știu că sunt un tata potrivit pentru Arminul meu (n.r.: fiul lui ). Muncim mult, dar avem timp și de momente romantice… Din momentul în care doarme băiatul (n.r.: râde) avem și noi momentele noastre romantice. Noi ne-am obișnuit cu stilul asta de viață și nu trebuie să organizăm foarte multe lucruri. Pentru noi, un moment romantic este și atunci când mergem amândoi cu mașină, eu conduc și o țin de mână. Eu mă hrănesc din energia ei, ea, la fel, se bucură de mine. Pe furate, așa. Cea mai frumoasă dragoste e pe furate”, a mai spus Andrei Duban.

Citește și: Război mut la „Ferma Vedetelor”! Soția lui Andrei Duban a înfuriat-o pe Diana Dumitrescu: „Nu poți să te p#$@ pe mine”

Grațiela și Andrei Duban au vorbit prima dată despre al doilea copil la „Ferma Vedetelor”

Cei doi soți au participat împreună la emisiunea-concurs „Ferma Vedetelor” și, la un moment dat, ei au asistat la venirea pe lume a unui miel. Actorul a spus că nașterea mieluțului poate să însemne că soția lui va câștiga concursul „Ferma Vedetelor” sau că mai face un copil. Frumoasa Grațiela Duban a ales cea de-a doua variantă.

„Eu mă bucur că s-a întâmplat pe mandatul meu. Mai degrabă al doilea – mai degrabă facem un pui, decât să câștig ferma.”, a spus Grațiela Duban în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

„Da, normal, e un semn bun! Ori câștigi titlul de «fermierul anului», ori mai facem un bebe”, a reacționat actorul.

Andrei Duban a fost eliminat înaintea soției sale.

Citește și: Andrei Duban, mărturisiri după ce a ieșit din „Ferma vedetelor”: „Am dormit foarte mult trei în pat, cu Patrizia și cu soția. Am devenit mai liber”

Cei doi actori, Grațiela și Andrei Duban, s-au căsătorit în 2011, iar la un an de la nuntă, ei au devenit părinți. Fiul lor poartă numele Armin.

Citește și...