Război mut la „Ferma Vedetelor”! Soția lui Andrei Duban a înfuriat-o pe Diana Dumitrescu: „Nu poți să te p#$@ pe mine”

Publicat: 07/03/2018 | 21:13

Ediția din această seară de la „Ferma Vedetelor” a început cu certuri. Discuțiile s-au aprins după ce Grațiela Duban, care e fermierul săptămânii, i-a desemnat pe cei doi servitori. Aceștia sunt Diana Dumitrescu și Cosmin Natanticu. Actrița se gândește deja pe cine să provoace la duel.

Drama lui Cătălin Neamțu de la „Ferma Vedetelor”. Mama lui a murit departe de casă: „Au incinerat-o în Belgia!” De ce a ascuns actorul această tragedie

Dacă față în față nu își spun prea multe, separat, soțul Grațielei și Diana Dumitrescu au spus multe despre felul în care se comportă în cadrul concursului.

„Eu nu cred că ea vrea să plece acasă, dimpotrivă. E așa, o strategie de-a ei”, a reacționat Andrei Duban în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

„Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe.”, a spus Diana Dumitrescu.

A doua zi, între actriță și Andrei Duban a avut loc un schimb de replici dure, după ce artista a refuzat să mai curățe casa, pe motiv că i se face rău.

„Pur și simplu, am refuzat să fac ceva ce îmi face rău. (…). Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă, mai bine să spună că sunt nesimțită, decât proastă. (…). Da, frate, sunt mai a dracu, pentru că m-am săturat să fiu călcată în picioare de toată lumea. Nu vreau empatia tuturor și nici nu vreau să fiu plăcută de toți. (…). Am înghițit o grămadă de praf și am decis ca azi să îmi pun sănătatea pe primul plan și nu vreau să mai muncesc la casă.”, a reacționat blondina.

„Diana a împins azi discuția la limită. A făcut niște gesturi foarte urâte, nu știe să își gestioneze reacțiile.”, a spus Andrei Duban.

Grațiela și Andrei Duban au izbucnit în plâns! Ce s-a petrecut cu cei doi, care au cedat, fără să le pese că erau filmați la „Ferma Vedetelor”

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri.

 

Citește și...