ANDREI ŞTEFĂNESCU se pregăteşte de petrecere! Când va avea loc botezul fiului său

Publicat: 06/04/2017 | 14:37
ANDREI ŞTEFĂNESCU se pregăteşte de petrecere! Când va avea loc botezul fiului său

Andrei Ştefănescu este foarte fericit de când a devenit tătic şi s-a obişnuit deja cu această postură. Artistul îi schimbă chiar şi scutecele, însă ajutat de iubita lui, Antonia. Legat de botezul micuţului, cei doi au stabilit când va avea loc evenimentul.

“Cred că deja m-am obişnuit cu postura de tătic. Nu e aşa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l şi jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l ţin în braţe, ba chiar am ajuns să-l liniştesc de multe ori. Îi schimb şi scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat (râde)”, a povestit Andrei.

Bărbatul mărturiseşte că, după spusele apropiaţilor, băieţelul seamănă deocamdată mai mult cu el: “Seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! (râde) Dar sper să semene şi cu Antonia, pentru că băieţii sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei”.

Copilaşul va fi botezat la sfârşitul lunii mai sau la începutul lui iunie de Tibi, un bun prieten al lui Andrei, şi de mama acestuia. “Nu ştiu dacă va avea o tematică anume dar, cu siguranţă, va fi un botez minunat”, spune Andrei.