Andrei Stoica, aceeași soartă ca a Andei Adam la Exatlon? Sportivul riscă eliminarea din cauza accidentării la genunchi

Publicat: 20/02/2018 | 09:38

Competiția este din ce în ce mai dură la Exatlon! Zilele trecute, echipa „Faimașilor” a trecut prin momente delicate, după ce Andrei Stoica a ajuns de urgență la spital. Sportivul nu a acuzat dureri, însă articulația genunchiului stâng i-a fost obstrucționată.  El este nevoit să se deplaseze în cârje, iar situația lui seamănă foarte bine cu cea a Andei Adam, care din cauza unei accidentări la genunchi a fost eliminată și a ajuns în țară în scaun cu rotile.

Sunt momente grele la Exatlon, pentru ambele echipe. Ion Oncescu a fost retras definitiv din competiție, după ce medicii din Republica Dominicană au decis că acesta nu mai poate continua concursul, din cauza unor complicații cauzate de niște pietre la rinichi. Acum, Andrei Stoica pare să fie în pericol, după ce a avut probleme serioase la genunchi.

Nominalizarea în Arenă nu este singura modalitate prin care un concurent poate părăsi show-ul, aceștia pot abandona, pot fi descalificați sau pot fi trimiși acasă din motive medicale.  Andrei Stoica riscă să fie nominalizat de colegii lui sau să fie retras din competiție, în cazul în care medicii consideră că este mai bine pentru sănătatea lui. La fel ca Oncescu, Andrei Stoica este unul dintre favoriții emisiunii, iar colegii lui de echipă își pun baza în el, fiind un concurent foarte puternic.

 

Citește și...