Angajat al Prefecturii Covasna, infectat cu noul coronavirus! Subprefectul este suspect

Publicat: 02/07/2020 | 07:12
Angajat al Prefecturii Covasna, infectat cu noul coronavirus! Subprefectul este suspect

Un angajat al Prefecturii din Covasna are coronavirus. De asemenea, subprefectul este suspect că ar fi infectat cu virusul COVID-19. A fost demarată o anchetă epidemiologică.

CITEȘTE ȘI: FOCAR DE CORONAVIRUS LA UN CĂMIN DE BĂTRÂNI DIN BACĂU! AUTORITĂȚILE SUNT ÎN ALERTĂ

Cosmin Boricean, subprefectul din Covasna a fost testat, fiind suspect că ar fi infectat cu noul coronavirus. Asta după ce un angajat al Prefecturii a fost testat pozitiv.

Iulian Todor, prefectul Covasnei, a anunțat despre demararea anchetei epidemiologice pentru a se descoperi în ce stare se află persoanele care au interacționat cu cei doi. De asemenea, sediul Prefecturii din Sfântu Gheorghe va fi dezinfectat şi se vor impune restricţii privind accesul în instituţie al altor persoane în afara celor angajaţi.

Angajat al Prefecturii Covasna, infectat cu noul coronavirus! Subprefectul este suspect

„A fost confirmat un caz pozitiv în rândul angajaţilor noştri, iar în cazul domnului subprefect, care a avut simptome şi a fost testat, urmează să primim rezultatul oficial mâine dimineaţă (…) S-a luat măsura izolării celor cu care au intrat în contact şi am fost forţat să iau o serie de măsuri la nivelul Prefecturii pentru limitarea răspândirii virusului (…) Va fi restricţionat accesul în instituţie, va avea acces doar personalul şi vom face dezinfecţia sediului”, a declarant Iulian Todor, pentru Agerpres.

NU RATA: BEIJINGUL, ÎNCHIS DUPĂ EPIDEMIA DE CORONAVIRUS CARE A REVENIT!

Chiar el a avut contact direct cu subprefectul Cosmin Boricean, cel care este suspect de coronavirus. Spune însă că la toate întâlnirile din ultimele zile s-a păstrat distanțarea fizică și s-au respectat toate măsurile pe care autoritățile le-au impus. ”Am făcut şi fac în continuare apel către cetăţeni să înţeleagă că COVID-19 nu este o glumă şi să ia în serios măsurile de protecţie”, a adăugat prefectul Iulian Todor.