Angajatii McDonald’s au INTERZIS la hamburgeri si cartofi prajiti! Afla motivele si care a fost declaratia angajatorilor

Publicat: 25/12/2013 | 19:50

McDonald's consideră că angajaţii lor ar trebui să evite cele mai populare produse pe care le comercializează, anunţă dailmail.co.uk.

Lanţul de restaurante fast-food recomandă evitarea burgerilor şi a cartofilor prăjiţi şi propune în schimb o dietă bazată pe salate şi legume. Sfaturile au fost publicate pe McResource Line, un site destinat exclusiv angajaţilor, care le recomanda acestora să-şi vândă lucrurile şi să îşi caute o a doua slujbă pentru a se descurca.

McDonald's

Sfaturile sunt însoţite de imagini care ilustrează variantele nesănătoase şi ce opţiuni ar putea să aleagă. Deşi comercializează o gamă vastă de delicatese prăjite, McDonald’s le aminteşte angajaţilor că evitarea acestui gen de produse este cea mai bună alegere. Printre sfaturi se numără şi limitarea cantităţilor de brânză, bacon sau maioneză, care se regăsesc ca opţiuni suplimentare în multe dintre meniurile lanţului de restaurante. Hamburgerii, cartofii prăjiţi şi sucurile acidulate ar trebui evitate pentru că „o dietă bogată în grăsimi creşte riscul de obezitate”.

McDonald's

Multe dintre restaurantele McDonald’s oferă angajaţilor reduceri importante la produsele pe care le comercializează şi pauze de masă foarte scurte, forţându-i practic să nu ţină cont de sfaturile pe care le primesc. Site-ul precizează şi că „e dificil să alegi o dietă sănătoasă atunci când mănânci des la restaurante de tip fast-food” care, de multe ori „oferă produse gătite cu multe grăsimi şi care nu oferă alternative”. Cel mai mare lanţ de fast-food din lume îşi sfătuieşte angajaţii să mănânce în locuri care servesc „o varietate de salate, supe şi legume”, conform mediafax.ro

A.P

Citește și...