Angajatul de la Teatrului de Comedie din Capitală găsit inconştient după ce a căzut de la 6 metri înălţime este în stare gravă

Publicat: 09/09/2018 | 23:10
Angajatul de la Teatrului de Comedie din Capitală găsit inconştient după ce a căzut de la 6 metri înălţime este în stare gravă

Reprezentanţii Spitalului Universitar din Capitală au precizat că angajatul de la Teatrul de Comedie, care a căzut duminică de la aproximativ 6 metri şi care a fost adus la această unitate medicală, este în stare gravă. El se află în secţia de Terapie Intensivă, unde este monitorizat şi i se acordă tratamentul adecvat.

”În data de 09.09.2018, a fost adus de către un echipaj SMURD la UPU – SUUB un pacient politraumatizat prin cădere de la înălţime (aproximativ 6 m), stabil hemodinamic, însă cu un traumatism cranio-facial sever, care a necesitat intubaţia şi ventilaţia mecanică. Investigaţiile imagistice efectuate la prezentare au mai relevat traumatism toracic, fiind necesară şi din acest punct de vedere susţinerea ventilatorie. Niciuna dintre leziunile decelate nu necesită intervenţie chirurgicală, pentru moment”, arată reprezentanţii spitalului, potrivit rtv.net.

Potrivit sursei citate, pacientul, a cărui stare este gravă, se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului, unde este monitorizat şi i se acordă tratamentul adecvat.

Angajatul de la Teatrul de Comedie din Capitală a fost transportat la Spitalul Universitar în stare comatoasă, după ce a căzut de la aproximativ 6 metri, a precizat, duminică, sublocotenentul Bogdan Toma, reprezentat al ISU Bucureşti-Ilfov.

„Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă de către colegii noştri. (…) Era în stare de inconştienţă, s-a procedat la intubarea acestuia, avea funcţii vitale şi a fost transportat la Spitalul Universitar. (…) Starea lui era stare comatoasă, nu răspundea la niciun stimul, avea funcţii vitale”, a spus Bogdan Toma.

La rândul său, Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că bărbatul a căzut de la o înălţime de aproximativ 6 metri în timp ce acesta regla sau aranja un reflector de pe scenă.

Potrivit ISU, a fost primit un apel la 112, care anunţa că un angajat a căzut de la înălţime, la Teatrul de Comedie.

Citește și...