Angela Similea s-a retras de pe scenă! Motivele dureroase pentru care a luat această decizie

Publicat: 07/03/2018 | 15:30

La 71 de ani, Angela Similea s-a decis să se retragă din activitatea muzicală, dar și de pe scenă. Motivele pentru care a luat această decizie dureroasă sunt evenimentele triste care au avut loc în viața ei, dar și din cauză că radiourile nu o mai difuzează, scrie click.ro.

Mai întâi i-a murit mama, în toamna anului 2010, apoi, în aprilie 2011, s-a stins din viaţă soţul ei, Victor Surdu, în urma unei boli necruţătoare. Ce a urmat a fost greu de dus: datoriile la bancă, în urma unui credit de 698.000 de euro, au copleşit-o, aşa că artista a pierdut mai multe proprietăţi. În septembrie 2014, ea şi-a scos la vânzare conacul cu 16 camere din satul Mataraua, comuna Belciugatele, însă nu a reuşit să-l vândă chiar dacă a lăsat 100.000 de euro din preţul iniţial, de 750.000 de euro.

În ultimii ani, Angela Similea a luat des avionul spre Statele Unite, unde locuieşte fiul ei, Sorin Hilgen, şi copiii acestuia. În ciuda zvonurilor că ar fi părăsit definitiv România, interpreta a ţinut să lămurească lucrurile luni, la o lansare de carte, unde a venit după 3 ani de “abstinenţă” mondenă. ”Nu am plecat şi nu voi pleca niciodată din ţara mea. De ziua mea (n.r. 9 iulie) voi fi în Suedia, dar revin”, a spus artista la eveniment, refuzând însă să mai facă vreun comentariu despre viaţa ei.

Mie îmi pare rău că stă departe de scenă, pentru că e foarte solicitată. Cred că e rezultatul tratamentului umilitor al radiourilor şi al televiziunilor, care nu o difuzează, deşi generaţia ei a pus o cărămidă la înfiinţarea acestora. A colaborat mult cu Ovidiu Komornyik, am mers cu ei în spectacole. Angela nu mai cântă, deşi m-au rugat mulţi să aflu dacă va da curs invitaţiilor. S-a retras, iar Ovidiu Komornyik spune că ea nu mai vrea să apară. E mult prea devreme, este frumoasă, tânără…”, a povestit pentru click.ro, Tavi Ursulescu, celebrul prezentator de evenimente.

Citește și...