ANM, anunț făcut în urmă cu câteva minute! Prognoză meteo specială pentru București în intervalul 10:00-20:00

Publicat: 12/03/2019 | 10:15

ANM a făcut un anunț în urmă cu câteva momente, ce vizează prognoza meteo pentru București în intervalul 10:00-20:00.

Cerul va fi noros și temporar până spre orele prânzului se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviţă. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în prima parte a zilei, când la rafală se vor atinge viteze în general de 36 km/h. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade.

Cum este vremea în celelalte orașe ale țării

Vremea în Iași este cu nori și soare. Maxima este de 9 grade Celsius, alături de vânt din direcția nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea vine cu minima de doar 2 grade Celsius, cu un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Maxima în Brașov este de doar 4 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de doar -8 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Pentru Cluj-Napoca se indică în prognoza pentru marți, 12 martie, maxima de 8 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 20 de km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea aduce minima de doar -4 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Citește și...