ANM, prognoză specială București: Frig, ninsori, ploi și vânt

Publicat: 16/11/2018 | 12:35
ANM, prognoză specială București: Frig, ninsori, ploi și vânt

ANM, prognoză specială București: Frig, ninsori, ploi și vânt – ANM a emis, vineri, o prognoză specială pentru București, potrivit căreia în zilele următoare va fi frig și vântul va sufla cu rafale de 40 – 50 de kilometri pe oră. Începând de duminică, va ninge, iar vântul se va intensifica. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

De vineri până sâmbătă dimineață, vremea va deveni rece pentru această dată, cerul va fi noros și vor fi condiții de precipitații slabe, sub formă de ploaie, dar trecător, posibil și lapoviță sau fulguială. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales după-amiază, cu rafale de 40 – 50 de kilometri pe oră, iar temperatura aerului va scădea treptat de la valori de 5-6 grade spre minus 2-0 grade. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Potrivit ANM, de sâmbătă dimineață până duminică dimineață, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de 2-3 grade și minima în jurul valorii de minus 2 grade. Cerul va fi noros și mai ales în cursul zilei trecător vor fi fulguieli. Vântul va sufla în general moderat. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Duminică vremea se va menține deosebit de rece. Vor fi înnorări și, mai ales în a doua parte a nopții, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, când și vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 3-4 grade, iar cea minimă în jur de minus 1 grad.

CITEȘTE ȘI: METEO 16 NOIEMBRIE. VREMEA SE RĂCEȘTE ACCENTUAT

Citește și...