Anna Lesko a lăsat totul la vedere! Vedeta a pozat ca-n filmele pentru adulți!

Publicat: 27/10/2018 | 02:01

Considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, Anna Lesko nu s-a sfiit niciodată să arate acest lucru. Ipostazele de infarct pe care le-a avut de-a lungul timpului sunt dovada vie, cu cea mai recentă dintre ele fiind de-a dreptul incendiară, dar și controversată!(CITEȘTE ȘI: IMAGINI HALUCINANTE CU UN FAIMOS JURAT DIN ROMÂNIA! FILMAT ”PARALIZAT” PE BORDURĂ LA 1 NOAPTEA!)

Recent, Anna a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare goală pușcă. Acoperită doar cu un voal alb, transparent, artista a lăsat totul la vedere, iar fanii au luat-o razna. Fotografiile incendiar de sexy sunt realizate pentru un nou videoclip, pe care vedeta îl pregătește pentru fanii ei. Artista și-a acoperit sânii cu o mână,  La o primă privire, pare că artista și-a lăsat chiloțeii acasă, conturând astfel tabloul perfect a unei imagini demne de revistele pentru adulți.(NU RATA, AICI: SLAV A ABANDONAT-O PE SOSIA BIANCĂI ȘI… S-A ANTURAT CU EX-SOȚIA UNUI MUSCULOS!)

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.(CITEȘTE ȘI: CU CE FORME ULUITOARE L-A ZĂPĂCIT SOSIA BIANCĂI PE VICTOR SLAV! BLONDA E PUR ȘI SIMPLU ”BOMBĂ CU CEAS”)

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.
Citește și...