Imagini halucinante cu un faimos jurat din România! Filmat ”paralizat” pe bordură la 1 noaptea!

Publicat: 24/10/2018 | 00:59

Unul dintre cei mai titrați bucătari de la noi din țară a fost protagonistul unor momente de-a dreptul halucinante. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Faimosul jurat a chefuit, la categoria grea, în club, iar, mai apoi, s-a odihnit, vizibil răvășit, pe… bordură. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: CU CE FORME ULUITOARE L-A ZĂPĂCIT SOSIA BIANCĂI PE VICTOR SLAV)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente uluitoare care s-au petrecut în fața unui renumit club din zona Floreasca a Capitalei. Protagonist a fost unul dintre cei mai vestiți chefi de la noi din țară.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

După ce a petrecut pe cinste în luxosul local, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază nemaivăzută. Din câte se pare, programul extrem de încărcat și distracția nocturnă au reușit să-l „doboare” pe celebrul jurat. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV, ÎN IPOSTAZE TANDRE CU SOSIA BIANCĂI DRĂGUŞANU)

A adormit pe bordură

În jurul orei 1, după o seară plină, petrecută în clubul cu pricina, cunoscutul chef s-a așezat pe bordura din fața localului și a lăsat impresia că ”alunecă” puțin în lumea viselor, sub privirile prietenilor care discutau de zor lângă el.(Cum câștigi bani rapid)

La un moment dat, a fost trezit brusc de unul dintre amici, clipă în care s-a dezechilibrat și a fost cât pe ce să cadă pe spate și să se atingă de un coș de gunoi. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI IRINEL COLUMBEANU, APARIȚIE DE INFARCT PE PODIUM)

Prietenii l-au ajutat să se ridice de pe bordură

Ajutorul prietenilor, neprețuit

La scurt timp, în parcare și-a făcut apariția o mașină care era condusă de unul dintre angajații celebrului bucătar. Scopul: preluarea celor trei petrecăreți. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  După o scurtă “negociere”, unul dintre bărbați a reușit să-l convingă să se ridice pe renumitul chef, care rămăsese ”paralizat” pe bordură. Apoi, cei doi amici ai bucătarului s-au asigurat că acesta s-a suit în siguranță pe bancheta din spate a mașinii.

După ce și-au luat și paharele, probabil ca suvenir, cei doi au urcat în autoturism și au demarat în trombă spre casa renumitului jurat. (NU RATA, AICI: O SEXY-POLIȚISTĂ & COLEGUL EI L-AU ”REȚINUT” PE DORIAN POPA ÎN TRAFIC! MOTIVUL ESTE… INCREDIBIL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)